Website op maat

Iedere website is anders. Om een goede inschatting te krijgen, kun je vrijblijvend de volgende vragenlijst invullen. Ik stuur je vervolgens zo snel mogelijk een indicatie van de kosten waaraan je kunt denken. Als je daarna ge├»nteresseerd bent in een samenwerking kunnen we samen de vervolgstappen bespreken.

Waarom een website op maat?

Bij een website op maat kan gemakkelijk jouw eigen huisstijl toegepast worden. Heb je bijvoorbeeld al flyers of visitekaartjes? Door je website in dezelfde stijl te houden, geef je klanten een gevoel van herkenning en vertrouwen. Heb je nog geen huisstijl? Geen probleem! Samen bespreken we waar jouw bedrijf voor staat, en op basis daarvan maak ik een uniek ontwerp dat precies de juiste uitstraling heeft.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Help je klanten om zoveel mogelijk zelf te regelen via je website. Werk je bijvoorbeeld op afspraak? Denk dan eens aan een online reserveringssysteem. Wil je producten verkopen, maar nog geen fysieke winkel beginnen? Waarom niet alvast een kleine webshop? Met een website op maat krijg je precies wat je nodig hebt om je leven als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken.